Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord Acrylaat – Gravoglas (art. 1103)

Dit product is nog niet beoordeeld

 66,95

  • Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Afmeting: 21 x 21 cm
  • Plaatdikte: 1,6 mm +4 mm.
  • Randafwerking: Facet-rand.
  • Bevestiging: Standaard geleverd met kunststofschroeven met afstandhouders en dopjes.
  • Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Naamplaatje graveren ?

Je bent beland op het artikelnummer 1103, Acrylaat – Gravoglas. Dit is een naamplaatje dat wij graveren, in beide gevallen aan de achterzijde van het materiaal. Dat betekend dus dat het in spiegelbeeld gegraveerd wordt. Het voordeel hiervan is ten eerste dat het goed beschermd is om het bordje met de gegraveerde kant tegen de wand bevestigd wordt. Ten tweede moeten wij de tekst en huisnummer inlakken, daardoor heeft u veel verschillende kleurkeuzes.

Ontwerpen van naamplaatje graveren

Als je geïnteresseerd bent in dit naamplaatje graveren, adviseren wij je deze op te maken in onze online editor. Deze editor hebben wij speciaal laten ontwikkelen zodat iedere klant zijn eigen naambordje kan maken. Je kunt hierin vrijwel alles aanpassen naar wens, de kleuren, de indeling en het lettertype. Wanneer je een snellere manier van bestellen wilt en vertrouwd op onze vakkundigheid kan je ook kiezen voor de snel kiesfunctie. Wanneer voor deze optie is gekozen houden wij de indeling aan als voorbeeld.

Bevestigen

Dit naambord wordt door middel van schroeven aan de muur gehangen. Om precies te zijn bestaat de bevestiging set uit, schroeven, afstandhouders, omlegringen en dopjes. Waarbij de dopjes geleverd worden in de kleur van het huisnummerbordje. Het voordeel van deze schroefbevestiging is dat deze op vrijwel iedere ondergrond te bevestigen is. In de speciale blog op onze website over bevestigen van jouw naambord kunt meer informatie vinden. Ook over deze specifieke vorm van bevestigen (door middel van de kunststof schroefset).

Onderhoud

Dit bordje is gemaakt van 2 verschillende soorten kunststof. Namelijk Gravoglas en Perspex. Perspex is transparant van kleur, Gravoglas is in meerdere kleuren te verkrijgen. Doordat beide materialen van een kunststof basis zijn, zijn ze onderhoudsvrij. Je kunt het bordje wel schoonmaken en stofvrij houden met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

 

Als je nog vragen heeft kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van ons inzicht voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product