Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord Acrylaat Perspex – Gravoglas (art. 1155)

Dit product is nog niet beoordeeld

 71,95

  • Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Afmeting: 24 x 12 cm.
  • Materiaal: 4 mm. perspex
  • Randafwerking: Vlak gepolijst
  • Bevestiging: Standaard geleverd met kunststof schroeven met af standhouders en dopjes.
  • Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Artikel 1155 naambord huis

Artikel 1155 is een mooi en uniek naambord huis met nummer wat passend is bij ieder huishouden, omdat het geheel naar eigen wens te maken is. Het artikel 1155 is uit de serie van perspex. Dit artikel is over de gehele oppervlakte hoogglanzend, kleurecht en weerbestendig. Deze serie is over het algemeen zeer populair door de goede kwaliteit en biedt een mooie uitstraling. Daarnaast is het mede populair doordat er nagenoeg geen onderhoud aan verbonden zit. Echter bestaat wel de mogelijkheid om het naambordje schoon te maken. Dit kan met niet agressieve reinigingsmiddelen.

Levering Naambord huis

De bestelling die geplaatst wordt bij Mijnnaamplaat is in veilige handen. Wanneer je voor 12:00 uur de bestelling voor jouw naambordje plaatst, wordt deze dezelfde dag nog in behandeling genomen. De naamplaat zal binnen 1-2 dagen afgeleverd zijn, maar is in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Bij deze levering zal de bevestiging erbij worden geleverd. Deze bevestiging bestaat uit kunststof schroeven met af standhouder. Hierbij zorgt de af standhouders ervoor dat de naambord iets van de muur af komt te hangen.  Een voordeel daarvan is dat er geen vuil achter de naam blijft zitten en het dus volledig schoon blijft. Dus wanneer de bestelling binnen is kunt uw de naamplaat direct plaatsen.

Bestelling Naambord huis

De bestelling voor dit naamplaatje is gemakkelijk zelf te ontwerpen via deze site. Het personaliseren van de naampraat kan geheel naar eigen wens. Daarnaast kan je kiezen uit de verschillende kleuren en lettertype. Tot slot heb je daarbij de mogelijkheid om de gewenste teksten in te voeren. Hierdoor kan je het passend maken in de stijl van het huis. Bij twijfel denken wij graag met je mee en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van ons inzicht voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product