Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord Acrylaat – Gravoglas (art. 1200)

Dit product is nog niet beoordeeld

 49,95 53,50

Ontdek de magie van onze naam- en huisnummerbordjes, gemaakt van twee lagen Gravoglas. Het onderste deel vormt het rechthoekige naambord, waarop Mijnnaamplaat de stijlvolle ruit bevestigt voor een prachtig diepte-effect.

  • Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Afmeting 20 x 8 cm.
  • Plaatdikte: 1,6 mm 2 -laags totaal 6,2mm.
  • Bewerking: Gravure
  • Randafwerking: Facet-rand
  • Bevestiging: Zelfklevend

Naam en huisnummer bordjes 1200

Deze naam en huisnummer bordjes bestaan uit 2 lagen Gravoglas. Het onderste (rechthoekige) deel van het naambord is het eerste deel, de ruit wordt door Mijnnaamplaat op het onderste bord bevestigd. Het naambordje krijgt daardoor een mooi diepte-effect. Je kunt de kleur van het bordje en tekstkleur los van elkaar bepalen.

Materiaal: Acrylaat (Gravoglas)

Het grote voordeel van dit materiaal is het zeer sterk is en tegelijkertijd ook vederlicht. Het materiaal is zeer weerbestendig: kan goed tegen, zon, regen en andere invloeden van buitenaf. Een huisnummerbord van dit materiaal is geheel onderhoudsvrij.

Acrylaat is een sterke vorm van kunststof die snel, duurzaam en gemakkelijk te produceren is. Deze vorm van kunststof staat ook bekend als perspex. Een huisnummerbord met een moderne uitstraling die je in veel verschillende vormen en groottes in het straatbeeld in Nederland terug vindt.

Bestel nu naam en huisnummer bordjes

Onze online editor is de ideale manier om een indruk te krijgen van hoe het huisnummerbord er uit komt te zien. Kies een vorm, kleur en lettertype en personaliseer het design zoals u zelf het mooiste vindt. Met één druk op de knop heeft u het product besteld. Als de bestelling binnen is voor 12:00 uur, wordt het bordje dezelfde dag nog in onze werkplaats in productie genomen. In de regel heb je het bordje de volgende dag in huis!

Uitstekende Klantenservice

Bij mijnnaamplaat.nl streven we altijd naar tevreden klanten. Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het ontwerpen en bestellen van jouw naambord. We hechten veel waarde aan jouw ervaring en zorgen ervoor dat je met een glimlach op jouw gezicht kunt genieten van jouw gepersonaliseerde naambord huisnummer.

Levering

Al onze standaard artikelen hebben een levertijd van 1 werkdag, de regel luid dan ook voor 10:00 besteld is de volgende dag in huis. Naast deze snelle levering zorgen wij ook voor een secure verpakking. Dat wil zeggen dat wij voor al onze artikelen de beste manier van verzenden hebben gevonden waardoor beschadiging tijdens transport vrijwel onmogelijk wordt. Wil je het één en ander wijzigen in de aflever opties, neem dan contact op de desbetreffende bezorgdienst.

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van ons inzicht voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product