Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

RVS naambord belettering 30×20 cm (art. 1405)

 92,95

  • Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Naambord Gebogen RVS
  • Afmeting: 30 x 20 cm.
  • Bewerking: Voorzien van Vinyl belettering
  • Bevestiging: Onzichtbare sleutelgat montage inclusief RVS schroeven set.
  • Reiniging & Onderhoud: 1 x per maand behandelen met RVS onderhoudsspray.

Industrieel naambord RVS met vinyl belettering

Dit industrieel naambord wordt vervaardigd uit geslepen (RVS) roestvaststaal. Omdat het naambordje licht is gebogen, krijgt het een extra chique uitstraling. Het RVS naambordje wordt door ons voorzien van het juiste ontwerp door middel van vinyl belettering. Aan de achterzijde van het naambord is een  “blinde” bevestiging of te wel een sleutelgat montage aangebracht. Hierdoor zijn de bevestigingsschroeven na het monteren niet zichtbaar. De benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

RVS gelaserd of beletterd met vinyl?

Onze naamborden RVS gebogen zijn leverbaar met een vinylbelettering of een Lasergravure. Als u een mooi gekleurde vinylbelettering zoekt kijk dan bij de artikelen 1401 t/m 1406. Als u liever een gelaserde variant wil, dan kijkt u bij artikel 1411 t/m 1416.

Industrieel RVS naambord.

Een industriele naamplaat bestellen kunt u uiteraard bij Mijnnaamplaat.nl Industriële naamborden zijn strak en passen daardoor zeker uw woning. Of dit nou een landelijke deur met oude kenmerken is of juist een stoere strakke uitstraling heeft.

Als u vragen heeft over de bevestiging of over andere zaken, neem dan gerust contact met ons op of raadpleeg zelf de veel gestelde vragen om uw antwoord te vinden.

Extra informatie

Letterkleur Blauw
Bordeaux
Groen
Ivoor
Wit
Zilver
Zwart

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van ons inzicht voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product

Dit product wordt beoordeeld met een 10

review badge
1 beoordeling
10

Tweede keer dit bord besteld, en 2 keer super tevreden!

03-01-2024