Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambord Boomschijf – 250 x 110 mm (art 1502)

 44,50

Wilt u een boomschijf graveren met uw naam en/of huisnummer erop? Zoek niet verder, want wij zijn de enige leverancier in Nederland die deze prachtige boomschijven aanbiedt met een lasergravure.

  • Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25

Boomschijven Graveren – Unieke Naamborden met Natuurlijke Schoonheid

Wilt u een boomschijf graveren met uw naam en/of huisnummer erop? Zoek niet verder, want wij zijn de enige leverancier in Nederland die deze prachtige boomschijven aanbiedt met een lasergravure. Met behulp van geavanceerde lasergravuretechnologie kunnen we uw gewenste tekst op de boomschijven graveren, waardoor deze een persoonlijk tintje krijgt. We werken samen met betrouwbare houtleveranciers in Europa om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het hout altijd gewaarborgd is.

Producteigenschappen

  • Afmeting: 250 x 110 mm
  • Dikte plaatmateriaal: ± 2 cm
  • Bevestiging: Onzichtbaar, dopjes aan de achterzijde
  • Bewerking: Lasergravure

Voordelen van een Naambord van Mijnnaamplaat.nl

  • Uniek en natuurlijk: Onze boomschijven zijn gemaakt van echte houten boomschijven, waardoor elk naambord een unieke en natuurlijke uitstraling heeft.
  • Persoonlijke lasergravure: Met behulp van onze geavanceerde lasergravuretechnologie kunnen we uw naam, huisnummer of andere gewenste tekst met precisie op de boomschijf graveren, waardoor het naambord een persoonlijk en exclusief karakter krijgt.
  • Duurzaam en weersbestendig: Na de bewerking met onze speciale lak zijn de boomschijven bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik en lang meegaan.

Onderhoud en Montage

Om uw boomschijf naambord in optimale staat te houden, raden we aan om deze jaarlijks licht op te schuren en opnieuw te voorzien van een laag blanke beits. Dit helpt de boomschijf te beschermen en zijn natuurlijke schoonheid te behouden. Voor de bevestiging hebben we gekozen voor een blinde bevestiging. Bij uw bestelling ontvangt u een bevestigingsset met 4 schroeven en 4 dopjes. De dopjes worden aan de achterzijde van het naambord bevestigd, zodat de bevestiging onzichtbaar blijft aan de voorkant. We raden aan om de positie van de dopjes op de wand te markeren aan de hand van de reeds bevestigde dopjes op het naambord. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de schroeven op de juiste plek worden geplaatst. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Uitstekende Klantenservice

Bij Mijnnaamplaat.nl streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We bieden een uitstekende service, zodat u met vertrouwen kunt winkelen bij Mijnnaamplaat.nl.

Heeft u Vragen of Opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze boomschijf naamborden of onze service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Bestel vandaag nog uw unieke boomschijf naamplaat bij Mijnnaamplaat.nl en geef uw huis een natuurlijke en karakteristieke uitstraling.

Bestellen zonder ontwerpen?

Laat Mijnnaamplaat het ontwerp voor u opmaken. Wij zullen uw teksten centreren en de opmaak op basis van ons inzicht voor u opzetten. Moeten wij ergens op letten? zet dit dan bij de bestelnotities op de betaalpagina.

Configureer snel uw product

Dit product wordt beoordeeld met een 10

review badge
1 beoordeling
10

Naambordje ziet er prachtig uit, nu afwachten hoe mooi het blijft in weer en wind..

22-03-2023